STEAKOVI PO 1650 USD

Brazilci se počastili nakon pobjede nad Južnom Korejom, a sada ih žestoko razapinju; može li to pomoći Hrvatskoj?

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 09.12.2022 08:58
  • Objavljeno 09.12.2022 u 07:40
Bionic
Reading

Nogometaši Brazila u osmini finala SP-a pregazili su Južnu Koreju, te su si nakon te pobjede priuštili zajednički izlazak. A sve im je organizirao čuveni, ili kako mnogi vole reći, 'pravi' Ronaldo. Onaj, brazilski napadač

Umjesto mira i potpune koncentracije za okršaj protiv Hrvatske, u kojem se Brazilci bore za polufinale te kako bi opravdali status najvećeg favorita za naslov svjetskih prvaka, iz domovine je krenula 'rafalna paljba'.

Naime, nakon pobjede protiv Južne Koreje, Ronaldo je igračima organizirao izlet u restoran kojeg vodi poznati Nusret Gökçe.

Tamo su uživali u čuvenim steakovima, ali i koji osim što su fini, su i jako skupi. A cijena im je - tako kažu - 1650 američkih dolara. Osim toga po sebi imaju čak i zlata.

I sve to ne bi bio problem, da se fotografije nisu pojavile u medijima. Ali kako jesu, onda je krenulo sa svakakvim komentarima.

'Dok mnogi Brazilci žive u siromaštvu i bijedi, oni bacaju hranu i razmeću se. Gubimo osjećaj za opće dobro. Ponovno moramo razmišljati o općem dobru, a ne samo o pojedincu', kritizirao ih je svećenik Julio Lancellotti u razgovoru za CNN.

'Vini Jr. i Eder Militao razmetljivo jedu meso prekriveno 24-karatnim zlatom, a 62 milijuna Brazilaca ne jede tri obroka dnevno', na Twitteru je napisao JornalGoyaz.

U obranu igrača stao je Ronaldo, ali samo se još dublje ukopao.

'Jedemo meso sa zlatom i sad je to problem? Ovo je sjajno iskustvo objedovanja u restoranu u koji se vjerojatno neću vratiti. Nema tu ništa loše, to može biti inspiracija drugima', kazao je legendarni Ronaldo.

No, vidjet ćemo kako će ih u petak dočekati navijači. Iako ne trebamo sumnjati u podršku, jer ovi koji su došli sigurno imaju za tri obroka dnevno.

  • +22
Brazil - Južna Koreja, SP u nogometu, 5.12.2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

>> Pogledajte podcast Qatarza - sve o Svjetskom prvenstvu u Katru

Izvor: tportal.hr
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal