U DUGOPOLJU

[FOTO] Branitelji na treningu hrvatske reprezentacije, izbornik Dalić i dalje bez trojice igrača

22.03.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u Dugopolju još jedan trening uoči kvalifikacijske utakmice proti Walesa ove subote na Poljudu

Udruga veterana 4. brigade Hrvatske vojske posjetila je Zlatka Dalića i igrače prije današnjeg treninga, te su im na poklon uručili majice i krunice.

'Mi smo ratovali za ovu državu, uzdamo se u vas. Cijenite i poštivate državu, u najgorim trenucima neki od vas igrali ste i izvan Hrvatske i za Hrvatsku. Hvala vam na svemu što radite, što je promovirate u svijetu, što ste naši ambasadori. Želimo vam puno uspjeha, sreće, zdravlja i sretno u subotu. Pobijedite! Nije bitno kolikom razlikom', rekao je predsjednik Udruge veterana Četvrte gardijske brigade Borislav Lapenda, a prenose 24 sata.

Bruno Petković i dalje ne trenira zbog ozljede koljena na nedjeljnom derbiju Dinama i Rijeke i njegov je nastup pod velikim upitnikom.

Na poštedi je i Josip Juranović čiji nastup zasad nije pod upitnikom. Ivo Grbić, koji mijenja viroznog Ivicu Ivušića, doći će u Split kasnije ove srijede.

  • +9
Trening hrvatske nogometne reprezentacije i posjet pripadnika Četvrte gardijske brigade Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Reprezentativci su i srijedu poslijepodne proveli na treningu u Dugopolju, jer Poljud nastavlja čuvati za subotnji ogled s Walesom, stoga će Dalićevi izabranici i četvrtak provesti na stadionu Hrvatski vitezovi, a tek će u petak osjetiti travnjak Hajdukova stadiona.