PROMJENA

Božičković naslijedio Rasbergera u Umagu

05.11.2009 u 18:24

Bionic
Reading

Umaški 'Istraturist', kao vlasnik licence za održavanje teniskog ATP turnira 'Croatia Open' u Umagu odlučio je povjeriti organizaciju turnira agenciji za sportski marketing 'Sport Mark d.o.o'. te njezinom vlasniku i glavnom menadžeru Vanji Božičkoviću, koji će ujedno biti i direktor turnira u idućem razdoblju

Riječ je, kako se navodi u priopćenju za javnost, o organizacijskoj promjeni nakon nedavnog odlaska višegodišnjeg direktora turnira Slavka Rasbergera.

Vanja Božičković na čelo turnira dolazi s bogatim sportskim iskustvom. On je, naime, još 2003. godine osnovao agenciju SportMark, a u posljednjih je šest godina surađivao s brojnim sportskim institucijama poput Hrvatskog nogometnog saveza te udruge Prve HNL.

'Sigurni smo da će ATP turnir i u 2010. godini, kao i u budućnosti, s novim vodstvom i angažmanom afirmiranih teniskih i sportskih stručnjaka osigurati kvalitetu i zadržati prepoznatljivost koja je stvarana tijekom posljednjih 20 godina.', istaknula je predsjednica uprave 'Istraturista' Gordana Tomičić.