NEMA DVOJBE

Boysi su ignorirali upozorenje Uefe; Dinamo će biti kažnjen!

15.08.2023 u 23:37

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su od grčkog AEK-a 1:2 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, a hrvatski prvak dobit će i kaznu od Uefe

Uoči utakmice Uefa je poslala jasno i oštro upozorenje:

'Ako na stadion uđe ijedna osoba bez ulaznice, ako bude zapaljena baklja, ako padne jedna petarda ili ako bude bilo kakvog lošeg ponašanja na terenu ili izvan njega, sve će biti zabilježeno i uslijedit će kazna sukladna pravilniku', poruka je iz Uefe.

I bez tog upozorenja zna se da Uefa bez milosti kažnjava korištenje pirotehničkih sredstava. Boysi su to ignorirali te je zapaljeno dosta baklji na sjevernoj tribini. Dinamo će tako biti kažnjen, novčano, a blagajna 'Modrih' nešto siromašnija.

Uzvratni dvoboj je na rasporedu u subotu, 19. kolovoza, s početkom u 20.45 sati, na AEK Areni u Ateni, gdje će Dinamo morati pobijediti s dva gola razlike za plasman u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, u kojem pobjednika ovog para čeka belgijski Antwerp.

Ne uspije li hrvatski prvak napraviti čudo u Ateni, ostaje mu dvoboj za plasman u grupnu fazu Europske lige protiv praške Sparte.

  • +4
Bakljada Boysa protiv AEK-a Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport