SA SAMO 32 GODINE

Bosanska nogometna zvijezda rano prekida karijeru

03.03.2015 u 09:03

Bionic
Reading

Nakon što se povukao iz BH reprezentacije, Zvjezdan Misimović odlučio je prekinuti svoju nogometnu karijeru s 32 godine. Njemački Bild piše da se sprema prebaciti među menadžere...

Misimović je svoje najbolje godine proveo u Bundesligi, u dresu Bochuma i Wolfsburga, a u reprezentaciji Bosne i Hercegovine posebno je važnu ulogu imao pod Ćirom Blaževićem u kvalifikacijama za 2010. godinu, a nastavio je igrati za izabranu vrstu sve do SP-a prošlog ljeta nakon kojeg se umirovio.

Nakon nedavne epizode u kineskoj ligi, Misimović je postao slobodan igrač, no čini se da s 32 godine nema namjeru tražiti novi klub. Zimski prijelazni rok nije mu dao novi angažman, a za Bild je priznao da bi se u budućnosti mogao baviti menadžerskim poslom.

'Još uvijek ne znam što dalje. Bilo je nekih ponuda u proteklim tjednima, ali nijedna nije bila idealna za mene. Trenutno za mene postoji samo moja obitelj,' izjavio je Misimović za Bild koji ostaje u srcima BH navijača kao jedan od ključnih 'zmajeva' u doba uspona njihove reprezentacije.