TEK JE POČELO

Borussia odbila ponudu Chelsea za Erlinga Haalanda; nevjerojatno je koliko za posredovanje traži kontroverzni menadžer Mino Raiola

15.07.2021 u 22:27

Bionic
Reading

Prema napisima njemačkih medija, Chelsea je poslao ponudu Borussiji Dortmund za Erlinga Halanda, ali ju je bundesligaš odbio

Norveški napadač, koji je prošle sezone u svim natjecanjima u 41 utakmici zabio 41 pogodak, najveća je želja londonskog kluba, ali pregovori između dva kluba nisu dobro počeli.

Nagađa se da je aktualni europski prvak ponudio 'žuto-crnima' gotovinu (60-70 milijuna eura) te jednog igrača, Tammyja Abrahama ili Calluma Hudsona-Odoija, ali ta ponuda nije bila dovoljna da se slomi otpor uprave Borussije.

Haaland ima ugovor s Borussijom do ljeta 2024., ali isto tako ima odštetnu klauzulu prema kojoj može otići na kraju sezone 2021/22. ukoliko netko njemačkom prvoligašu isplati 75 milijuna eura.

U klubu iz Dortmunda zasad traže 175 milijuna eura u 'kešu' kako bi prije vremena pustili sovju zvijezdu, a poznato je da su za Norvežanina interes pokazali Manchester City i Real Madrid.

'Kamen spoticanja' je i Haalandov menadžer Mino Raiola koji za svoje usluge posredovanja navodno traži 40 milijuna eura.