neće biti lako

Trener Omonije poslao veliko upozorenje Dinamu uoči međusobnog susreta u Ligi prvaka; Modri ciparski klub moraju shvatiti maksimalno ozbiljno

15.07.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Trener Omonije Henning Berg najavio je dvoboj s Dinamom za kojeg kaže da je favorit, ali...

Dinamo će u utorak u 20 sati igrati prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Protivnik je ciparska Omonija koja je sezonu otvorila osvajanjem tamošnjeg Superkupa. U finalu su remizirali s Anorthosisom i na kraju pobijedili boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Osvajanje Superkupa je ciparskom sastavu dalo krila uoči ogleda s Dinamom. Njihov trener Henning Berg se osvrnuo na pobjedu i dvoboj sa zagrebačkim sastavom.

'Sretni smo što smo pobijedili i osvojili Superkup na početku nove sezone. Nadam se da ćemo uskoro biti na razini iz prošle sezone. Što se tiče Lige prvaka, igramo s Dinamom. To je vrhunska ekipa koja je prošle sezone pobijedila Tottenham. Bolji su od nas, ali u nogometu se može svašta dogoditi. Možemo se kvalificirati u Ligu prvaka. To nam je želja', rekao je Berg pa dodao:

'Dinamo ima 10 puta veći budžet od našega, ali borit ćemo se svom snagom. Prošle smo sezone uspjeli izbaciti Crvenu zvezdu i poljsku Legiju, a to je za nas bilo veliko iskustvo. Svaka je utakmica teška, a bit će i ove u drugom pretkolu', zaključio je Berg.