POZNATA PONUDA 'KRALJEVA'

Bomba iz Španjolske; u Barceloni ne mogu vjerovati, Real Madrid se uključio u lov na Danija Olma

02.01.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Počeo je zimski prijelazni rok, a ime koje ćemo ovih dana često spominjati je ono Danija Olma, barem dok se ne realizira transfer Dinamovog veznjaka u neki od europskih velikana

Gdje će na kraju završiti najvredniji dragulj hrvatskog prvaka čija je vrijednost prema Transfermarktu nedavno porasla na čak 35 milijuna eura, ali su mnogi uvjereni da će uprava Dinama za odštetu dobiti još veći iznos...

Zadnjih 48 sati kao najizglednija opcija spominjao se prelazak u Barcelonu, navodno je stigla i službena ponuda u klub, ali su iz Španjolske stigle oprečne informacije odnosno da je katalonski ponos zainteresiran da vrati svojeg bivšeg igrača, no da u Maksimirsku 128 još nije sletio nikakav 'papirić s iznosom'.

Dani Olmo je i sam priznao da se više ne vidi u Dinamu, da bi želio napraviti potreban iskorak, a na Barcinu ponudu je rekao:

'Ne znam želi li me Barca sada ili na kraju sezone, to je stvar koju kontroliraju moji predstavnici.'

U za intervjuu za španjolske novine L'Esportiju je još dodao: Moj je cilj odlazak na Europsko prvenstvo. Bit će mi teško ako u sljedećih šest mjeseci budem igrao samo jedno malo natjecanje poput HNL-a. Želim korak naprijed. I ne samo otići na Europsko prvenstvo već i nastaviti se poboljšavati. U Dinamu znaju kakva je moja situacija. Otvoreni su za slušanje ponuda i poslali su nam ih. Zajedno želimo najbolje za sve. Ne želimo naštetiti klubu.'

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

No prema posljednjim informacijama iz španjolskih medija posao Barceloni kvari najveći rival – Real Madrid. I 'kraljevski klub' se ranije dovodio u vezu s Olmom, a po svemu sudeći interes Madrižana se nije ohladio pa se piše da su na Santiago Bernabeu spremni odmah ponuditi 25 milijuna eura.

S obzirom o kakvim smo iznosima posljednjih tjedana slušali (40-50 milijuna eura!) nekako nam se čini da će u Realu morati podebljati tu svotu ukoliko zaista žele u svojoj svlačionici vidjeti najveću Dinamovu zvijezdu.

Uglavnom, Real i Barcelona po tko zna koji puta su se uključili u borbu za istog igrača, a u cijeloj priči najviše može profitirati Dinamo koji ima ugovor sa Španjolcem do ljeta 2021.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…