TUGA JE VELIKA

Bolniji poraz ne postoji: Kao da su nam iščupali srce!

02.06.2015 u 14:08

Bionic
Reading

Nogometaši Karlsruhea već su se vidjeli u Bundesligi sljedeće sezone nakon što su do 91. minute vodili protiv HSV-a, no uslijedio je dramatični preokret koji ih je potpuno šokirao...

Posljednja utakmica u Njemačkoj ove sezone pretvorila se u istinsku dramu. Karlsruhe je bio blizu poslati HSV naših Olića i Iličevića u drugu ligu po prvi put u povijesti, no vodstvo iz 78. minute nije uspio zadržati. U 91. minuti gosti su izjednačili, a onda u produžetku zabili za konačnu pobjedu, što je domaće igrače i navijače bacilo u očaj.

'Ostali smo na podu uništeni. Jako boli, kao da nam je netko iščupao srce, jer smo tako bili blizu. Tuga je velika,' priznao je Reinhold Yabo, čovjek čiji je gol ranije u utakmici mogao biti ključan, ali Karlsruhe u sudačkoj nadkonadi nije izdržao.

Ostaje sporan i slobodnjak iz kojeg je Diaz zabio izjednačujući pogodak.

'Očito je da se Meffert okrenuo, nijedno pravilo ne može to objasniti. Nemam pojma što je sudac svirao,' rekao je Jens Todt, sportski direktor Karlsruhea.

Podsjetimo, Karlsruhe je završio treći u natjecanju druge Bundeslige i tako izborio dodatne kvalifikacije. U njima je bio jako blizu, ali za ulazak u elitni njemački nogometni rang morat će se strpiti barem godinu dana...