INCIDENT NA PROSLAVI

'Bolesnik' Tevez: Počivaj u miru, Fergie

15.05.2012 u 18:19

Bionic
Reading

Carlos Tevez opet je podigao prašinu. Sada je izazvao zgražanje javnosti neprimjerenim transparentom koji je bio upućen menadžeru Manchester Uniteda Alexu Fergusonu

Bila je to luda proslava naslova koji je Manchester City čekao 44 godine, ali neki su u njemu pretjerali. Prije svih argentinski golgeter Tevez koji je na autobusu držao transparent 'R.I.P. Fergie' (Počivaj u miru, Fergie).

'Građani' su odmah uvidjeli kakvu je glupost napravio kontroverzni napadač, pa su brzo odaslali priopćenje kako bi smirili situaciju iako je šteta već učinjena.

'Stvaranje takvog materijala bez ukusa vrijedno je svake osude, kao i prihvaćanje i mahanje njime. Carlos je napravio pogrešku. Klub želi uputiti najiskrenije isprike sir Alexu Fergusonu i Manchester Unitedu za bilo kakve nanesene uvrede', stoji u priopćenju, a uskoro se oglasio i 'krivac'.

'Ponijelo me uzbuđenje. Nisam želio omalovažiti sir Alexa, kojega poštujem kao čovjeka i kao trenera', izjavio je Tevez koji je u siječnju 2009. napustio baš United jer se nije slagao s Fergusonom.

Trenutak koji je zgrozio sve