SPEKTAKLI U SPALADIUM ARENI

Bob Sapp kao uvertira za Srbe u Davis Cupu

20.03.2010 u 14:01

Bionic
Reading

Gledatelji u splitskoj Spaladium Areni, po svemu sudeći, imat će dva velika spektakla u kratkom roku. Naime, već je sigurno da 27. ožujka u gradu pod Marjanom gostuje borilački div Bob Sapp, a Splićani vjeruju da će dobiti i domaćinstvo srpanjskog ogleda Davis cupa protiv Srbije

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, jubilarno deseto izdanje Obračuna u ringu, koje će se održati 27. ožujka, ponudit će pravi spektakl u splitskoj Areni ljubiteljima borilačkih sportova. Organizatori iz splitskog Pit Bulla pobrinuli su se da u grad pod Marjanom dovedu američkog diva Boba Sappa, dvostrukog finalista K-1 turnira u Japanu koji je dvaput pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta, a Minotaur se protiv njega morao dosta pomučiti da mu na kraju 'izvuče polugu' i dođe do pobjede. Nešto lakše s njim je na kraj izašao naš Mirko Filipović.

'Slobodna' najavljuje da će u četiri sata spektakla u Areni gledatelji moći uživati u 15 borbi. Sapp, Radnić, Tomasović, Philips, Salmon, Stojnić, Tovarović, Preteni, Berger, Stoica.

Nekoliko mjeseci kasnije, Split bi mogao biti domaćin i ogledu muških teniskih reprezentacija Hrvatske i Srbije. Prema pisanju istog izvora, čelnici grada dogovorili su s predstavnicima Arene sve detalje i već su HTS-u poslali službenu ponudu, a odgovor bi im mogao stići već u ponedjeljak.