ON GA VIĐA, ALI...

Bliski Schumacherov prijatelj imao je brutalnu poruku, a nehotice je nešto i otkrio

04.04.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Bliski prijatelj obitelji Schumacher imao je poruku za sve one koji žele saznati više o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka Michaela

Podsjećamo, legendarni vozač nije viđen u javnosti od prosinca 2013. kada je teško stradao na skijanju. Zadobio je teške ozljede glave, a njegovo stanje obitelj drži u tajnosti. Zna se tek da je prvih mjeseci od nesreće stavljen u medicinski induciranu komu, a zatim je zbrinut u obiteljskoj kući na Ženevskom jezeru gdje o njemu skrbi čitav niz liječnika 24 sata dnevno.

Jedan od rijetkih ljudi kojima je dopušteno posjetiti Schumachera je Jean Todt, koji mu je bio šef u Ferrariju tijekom njegove dominacije sa crvenim bolidom, ali on nije u javnost izlazio s nikakvim konkretnim informacijama.

Sada se bliski prijatelj opet oglasio te je imao poruku za neke osobe koje zadiru u privatnost obitelji.

'Ostavimo ga na miru. Poštujmo privatnost Corinne i njezine djece, iako znamo da je nesreća imala posljedice', rekao je Todt za Corriere della Sera pa je tako nehotice 'otkrio' ono što svi možemo zaključiti da su posljedice na zdravlje njemačkog vozača ostale.

'Ali onaj tko kaže da nešto zna, ne zna ništa. Uvijek ga idem vidjeti. On i njegova obitelj su moja obitelj', zaključio je tu temu.

Pretpostavlja se da je ova poruka išla na račun jednog drugog Schumijeva šefa u Formuli 1 koji je izjavio da je Schumacherova žena Corinna postala 'zatvorenica' dok se neumorno bori da zdravlje Michaela ostane tajna.

'Ovo je bila najstrašnija situacija za Micka i Corinnu. Prošlo je već skoro deset godina i Corinna nije mogla otići na zabavu, na ručak ili ovo ili ono, ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu kad je ne treba svaki put podsjećati na to', rekao je nedavno Jordan.

Inače, nedostatak službenih informacija ostavio je prostora za nagađanja i proturječna izvješća 'insajdera' o njegovom sporom napretku. Neki su tvrdili da je bio u vegetativnom stanju, dok su drugi tvrdili da je bio budan i da je mogao govoriti.