PRIJETNJE IZ BEČA

Bjelica: Vidjet će Kruno kako ćemo mi igrati...

20.08.2013 u 20:12

  • +5

Dolazak igrača Austrije Beč u hotel Hilton

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

U srijedu se od 20.45 sati na uređenom maksimirskom travnjaku igra prva utakmica play-offa za Ligu prvaka, a Dinamo će biti domaćin bečkoj Austriji

Pred Dinamom je posljednja prepreka uoči trećeg uzastopnog ulaska u Ligu prvaka. A ta se prepreka zove Austria i dolaszi iz beča, a vodi je hrvatski stručnjak Nenad Bjelica. I ako je suditi po prognozama uoči ždrijeba, bio je to protivnik kojem su se u dinamu nadali gotovo svi. Pa čak i trener Jurčić, koji je dodao kako očekuje da će se Austria braniti.

'Vidjet će Kruno kako ćemo igrati. Mi gajimo lijep nogomet i ne branimo se. Naša forza je boriti se kao lavovi', rekao je trener bečke Austrije Nenad Bjelica a prenose 24 sata.

'Dinamo je favorit, to ne krijem, doveli su odlične igrače koji su obogatili njihovu igru. Ali mi imamo prvi put u povijesti ući u Ligu prvaka i vjerujem da to mojim igračima mora biti veliki motiv', dodao je Bjelica koji se nije mogao odlučiti iz kojeg smjera mu prijeti veća opasnost.

'Gdje da počnem? Opasnost vreba, ali baš odasvud. Da li da krenem od Soudanija, Fernandesa, Čopa, Sammira, Šimunića... Ma glupo je nabrajati, jer Dinamo je opasan iz svih pozicija', zaključio je Bjelica.