AUSTRIJANCI SPREMNI

Bjelica: Nisam htio Dinamo i Basel, ali možemo proći

09.08.2013 u 14:34

Bionic
Reading

Trener bečke Austrije Nenad Bjelica reagirao je na vijest iz Nyona koji je njegovu momčad suprotstavio prvaku iz domovine, zagrebačkom Dinamu

Jedna od najvećih legendi NK Osijeka rapidno gradi trenersku karijeru u Austriji i u premijernoj europskoj trenerskoj sezoni put ga je naveo na zagrebački Dinamo.

'Iskreno, nisam želio Dinamo i Basel. Priželjkivao sam neku od preostale tri (Celtic, Viktoria, Steaua) ekipe jer sam uvjeren da bi s njima bilo puno lakše igrati. No moram priznati da će utakmica protiv hrvatskog prvaka biti veliki izazov i za mene i za igrače i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da izbacimo Zagrepčane,' počinje Bjelica intervju za zg-sport.hr te nastavlja:

Gol koji je Austriji donio dvoboje s Dinamom


'Nezahvalno je išta prognozirati. Prvi dvoboj? Često se pokaže kako gotovo nijedan rezultat u konačnici ne jamči ukupnu pobjedu. Vjerujte, za nas je Dinamo veliki motiv i mi ćemo zaista dati svoj maksimum da pobijedimo. Realno, Dinamo je favorit, no to ne znači i da će na kraju pobijediti,' ne skriva ambicije Osječanin.

Hvali svoje navijače kao njabolje u Austriji, te snažnu motivaciju dodatno pojačava trojicom Hrvata (Ivan Kardum, Marin Leovac i Kaja Rogulj) u svojim redovima kojima će dvoboji protiv Dinama zasigurno biti posebno važni. Iako, izravni ogledi za Ligu prvaka taj segment u startu podižu do maksimuma.