GURA PO SVOMe

Bjelica nema što prigovoriti igračima, ali ima drugima: Svi koji rade u klubu moraju željeti titule, tada ćemo moći konkurirati Hajduku i Dinamu

08.05.2022 u 22:37

Bionic
Reading

U posljednjem susretu 34. kola HT Prve lige Dinamo je u Zagrebu svladao Osijek 3-0 (1-0). Pobjeda je Modre približila naslovu prvaka, a momčad Nenada Bjelice izbacila iz igre.

Čestitam Dinamu na zasluženoj pobijedi. Do isključenja smo izgledali dobro, a nakon toga nismo imali šanse jer Dinamo je prekvalitetan da ispusti vodstvo od 1:0 s igračem više. Nemam što puno prigovoriti svojim igračima. Imali smo tu šansu Miereza i ispravno poništen gol.'

'Došli smo po pobjedu, tako smo se i postavili. Mislim da je Osijek bio dobar kandidat za naslov prvaka i da svi koji rade u klubu moraju željeti te titule. Tada ćemo moći konkurirati za naslov kao Hajduk i Dinamo', U tim samim klubovima ljudi puno više žele nego što žele naši ljudi. Igrači i ja smo to željeli, ali svi skupa moramo to više željeti", rekao je Bjelica i uporedio Dinamo i Osijek:

'Velika je to ralika. Bio sam u sustavu oba kluba i Dinamo je space shuttle za nas po svemu. Ako pričamo samo o proračunu, razlika je 45 milijuna eura. Zvuči kao neki alibi, ali jednostavno je tako. Morali bismo svi ići u istom pravcu kao što idu oni koji su bolji od nas i onda možda imamo šansu. Nemamo mi ni taj gard osvajača titule, rekao je trener Osijeka i dodao kako ima još godinu dana ugovora s Osijekom te kao će ovu sezonu pokušati završiti dostojanstveno.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +7
Dinamo - Osijek, 8.5.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
Standings provided by SofaScore LiveScore