Sretni waiters

Bizarno, ali istinito; finale NBA lige još nije počelo, a Wikipedia mu već upisala naslov prvaka. Evo zašto će sigurno dobiti svoj šampionski prsten!

29.09.2020 u 14:37

Bionic
Reading

U trenutku kada smo dobili NBA finaliste, a to su klubovi LA Lakers i Miami Heat, društvenim mrežama počele su kružiti razne šaljive objave. No, jedna od njih mnogima je upola u oči jer će jedan igrač, bez obzira na pobjednika serije, 100% dobiti šampionski NBA prsten

Taj igrač, koji je siguran kako će dobiti šampionski NBA prsten, je 28-godišnji Dion Waiters koji je sezonu započeo u dresu Miami Heata, a spletom okolnosti zbog nediscipline i čudnog ponašanja u veljači je završio u Memphisu u razmjeni igrača koja je na Floridu dovela dva vrlo važna čovjeka, Andrea Iguodalu i Jaea Crowdera.

Čelnici Memphisa su tri dana kasnije otpustili Waitersa koji je početkom ožujka potpisao za LA Lakerse koji su mu ponudili ugovor do kraja sezone.

Tako je nestašni Waiters, koji je isprovocirao odlazak iz Miami na bizaran način, ni kriv ni dužan došao do svog prvog NBA prstena. Čak je i Wikipedia već objavila taj podatak uz njegovu biografiju iako finalna NBA serija započinje tek u srijedu.

Naime, Waiters se ove sezone u Miamju čudno ponašao pa je tako bio je tri puta suspendiran, a uoči puta s momčadi pojeo je slatkiš s THC-om tako da ga nitko nije mogao probuditi. Ubrzo je napustio Miami pri slijetanju, što je izazvalo paniku u momčadi. Klub ga se ubrzo riješio..

Ono što je najbizarnije, Waiters je za Miami nastupio na tri utakmice u sezoni, a za Lakerse svega sedam puta. Tako ispada da će dobiti šampionski NBA prsten iako je imao mizernu ulogu u momčadi.