NOVI SPORTSKI IZAZOV

Bivši vratar Elfa se nabildao kao bik i postaje - kečer

16.09.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Čest je slučaj da je teško prepoznati nekadašnje sportske zvijezde, ali barem pola desetljeća nakon umirovljenja. Ipak, ima slučajeva kada sasvim promjene osobni izgled i nakon samo nekoliko mjeseci

Tim Wiese će ostati upamćen kao jedna od igračkih ikona Werder Bremena i vratar koji je upisao šest nastupa za njemačku reprezentaciju. Neki od protivnika sjećat će ga se i po brutalnim izlascima u situacijama jedan na jedan, a mogao bi biti upamćen i po sportskim dostignućima nakon nogometa.

Sve do ovoga ljeta bio je igrač Hoffenheima, ali samo na ugovoru... Među vratnice jednostavno nije mogao jer se u međuvremenu toliko posvetio body buildingu da više sigurno ne može efikasno braniti mrežu.

'Dizanje utega mi je jednostavno zabavno, a čovjek se nekako mora braniti od stresa,' kaže Wiese i otkriva što mu je donijela nova figura od 115 kilograma uglavnom mišića.

'Nedavno sam dobio ponudu iz hrvačke organizacije WWE i žele da nastupam u njihovim spektaklima. Zašto ne, pričat ćemo,' otkriva vratar koji bi tako uskoro mogao postati članom nekada iznimno popularnih - kečera.

Zaboravili ste što su kečeri? Ako Vas zanima...