ANALIZA SEZONE

Bivši član Vatrenih bocnuo Bjelicu: Očekivao sam da će biti hrabriji... Za drugog stručnjaka ima samo riječi hvale

24.05.2022 u 08:20

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Stadion HRT-a, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić prokomentirao je netom završenu HT Prvu ligu

'Čestitke Dinamu na zasluženom naslovu. Što se tiče zanimljivosti, nakon dugo vremena je bilo jako zanimljivo prvenstvo. Dinamo, doduše, nije bio kakav je bio u nekim prijašnjim sezonama, a opet je osvojio naslov. Bilo je i lijepih i manje lijepih trenutaka. Osobno mi je najveće razočaranje NK Osijek, očekivao sam više od njih. Bili su konkurentni skoro do samog kraja. Od svih trenera Bjelica je tip od kojeg bih volio učiti. Očekivao sam od njega da će biti hrabriji, a na kraju su pali na nekim greškicama unutar kluba. Dinamo je na kraju iskoristio sve nedostatke suparnika i uzeo naslov', kazao je Danijel Pranjić za HRT.

O treneru Dinama Anti Čačiću govori s oduševljenjem:

'Dinamo je kroz sezonu igrao toplo-hladno, samim time što su promijenili dosta trenera pokazali su da nisu bili zadovoljni. Imenovanjem Čačića donijeli su ispravnu odluku. Čačić je fantastičan za ovakve situacije, zna smiriti igrače. On mi je sad glavni kandidat za dugoročnog trenera Dinama', zaključio je Pranjić.