Kopić ponovno u Hrvatskoj

Bivši trener Hajduka preuzeo jednu od najvažnijih uloga u Dinamu: 'Osjećam da je to izazov koji mi treba, ovo zahtjeva maksimalan angažman'

27.04.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Željko Kopić je naslijedio Damira Krznara na poziciji voditelja nogometne škole Dinama

Osim promjene na mjestu glavnog trenera, Dinamo je napravio i rekonstrukciju u svojoj slavnoj nogometnoj školi. Nekadašnji junior 'modrih' Željko Kopić je na poziciji voditelja škole GNK Dinamo naslijedio Damira Krznara koji se priključio stožeru Igora Jovičevića u prvoj momčadi.

Kopić je kao trener vodio Lučko, Cibaliju i Zagreb, a nakon što je oduševio na kormilu Slaven Belupa, stigao je poziv i iz Hajduka. Nakon 34 utakmice na klupi splitskog sastava za koji je u prosjeku osvajao 1.71 bod po utakmici, Kopić je odradio i epizodu u ciparskom Pafosu da bi se potom vratio u svoj Dinamo u kojem je igrao još kao klinac.

'Osjetio sam da je to izazov koji mi treba, funkcija koja će me poticati na dokazivanje na najvišoj razini i koja će od mene zahtijevati maksimalan angažman jer drugačije u Dinamu ne možeš raditi', rekao je Kopić za službenu stranicu kluba pa dodao:

'Naš imperativ je da unutar nogometne škole ponudimo, uz najbolju moguću nogometnu izobrazbu, i kvalitetan sportski život koji će Dinamovu mladost formirati kao ljude, sportaše i u konačnici nogometaše', poručio je Kopić po preuzimanju nove odgovorne funkcije, a Dinamo mu je putem iste stranice poželio dobrodošlicu i puno lijepih trenutaka u klubu.