Matt Barnes i Stephen Jackson

Bivši NBA prvaci i ikone posjetile Lošinj u društvu poznatog Hrvata

31.05.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Američke sportske i medijske zvijezde Matt Barnes i Stephen Jackson ovih dana nalaze se na Lošinju, otoku koji su izabrali kao prvu stanicu u posjetu Hrvatskoj

Stephen Jackson i Matt Barnes su bivši NBA prvaci titule su osvajali kao igrači San Antonio Spursa i Los Angeles Lakersa, a danas su iznimno popularan dvojac koji vodi podcast 'All the Smoke', jedan od najgledanijih sportskih podcasta na svijetu. U svojim emisijama redovito ugošćuju najveća svjetska imena sporta i show-businessa, objavljujući bez cenzure najnovije vijesti s terena i izvan njega.

Tijekom svoje duge i uspješne košarkaške karijere često su bili u fokusu medija i javnosti, a nakon profesionalne igračke karijere postali su istinske medijske zvijezde bez dlake na jeziku. Koliko su bili uspješni u košarci, toliko su se 'proslavili' i s one strane zakona. Novčane iznose kazni kojih su se ove NBA legende naplaćale teško je zbrojiti, a najskuplji incident Stephena Jacksona, kad je 2004. godine sudjelovao u tučnjavi s protivničkim navijačima na utakmici u Detroitu, stajao ga je gotovo tri milijuna dolara.

Ovaj intriganti dvojac za odmor uoči početka Sunset Sports Media Festivala u Zadru odabrao je lošinjski Hotel Bellevue, gdje su viđeni kako u opuštenoj atmosferi uživaju u prirodnim ljepotama, mirnom okruženju i vrhunskoj usluzi.

Već prvog dana svog boravka posjetili su restoran Alfred Keller nagrađen Michelinovom zvjezdicom, ali i japansko-hrvatski fuzijski restoran Matsunoki. Na Lošinju su se sastali s Damjanom Rudežom, također bivšim NBA igračem koji je godinama igrao za reprezentaciju Hrvatske, danas direktorom Sunset Sports Media Festivala i Stephenom Espinozom, predsjednikom Showtime Sportsa.

Glavni razlog posjeta Hrvatskoj ovih košarkaških velikana upravo je sudjelovanje na Sunset Sports Media Festivalu koji će se od 1. do 3. lipnja održati u Zadru, a u svom drugom izdanju okuplja najveće sportske zvijezde, uspješne pojedince i prestižna svjetska i domaća imena iz svijeta sporta, medija i marketinga. Matt Barnes i Stephen Jackson svojim predavanjima dodatno će obogatiti program ovog globalnog događaja, a posjetitelji će imati jedinstvenu priliku inspirirati se njihovim pričama o uspjehu, izazovima i motivaciji. Njihovo prisustvo i predavanja bez cenzure sigurno će donijeti poseban entuzijazam i energiju te Zadar pretvoriti u nezaobilaznu stanicu itekako vrijednu posjeta.