Liga nacija logo sponzori

Problem u polufinalu

Bivši igrač Dinama ni kriv ni dužan pokvario planove Španjolskoj na Ligi nacija

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 13.06.2023 09:57
  • Objavljeno 13.06.2023 u 09:56
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu u Rotterdamu igra protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija, a pobjednik će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Španjolske i Italije

Kao što je poznato Španjolska i Italija igraju u Eschedeu dan nakon dvoboja Nizozemske i Hrvatske, ali u ovom trenutku nije poznato u kojem će sastavu igrati.

Naime, Španjolci bi protiv Talijana mogli igrati značajno oslabljeni jer se nekadšnji igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo ozlijedio na posljednjem treningu. Prema posljednjim informacijama iz španjolskih medija upitan je za polufinale Lige nacija, a o koliko je teškoj ozljedi riječ nije poznato. No, ispada kako je Olmo ni kriv ni dužan pokvario planove Španjolskoj...

To bi za ambicioznu reprezentaciju zaista bio velik udarac jer Olmo je igrajući za RB Leipzig pokazao da je spreman za ulogu vođe, a hoće li novi španjolski izbornik Luis de la Fuente morati aktivirati zamjenu za Olma doznat će se tijekom dana.

'Još uvijek nemamo nikakve informacije od liječnika. Mislim da se čeka napredak kod igrača', kazali su kratko iz španjolskog stožera.

Ako se Olmo ne oporavi već imaju spremnu rezervu, ali znaju da to nije ono što im treba.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal