USKORO SJEDA ZA STOL

Bivši dinamovac želja je europskih divova, a sve s puno pažnje prate u Zagrebu

26.05.2023 u 06:20

Bionic
Reading

Španjolski reprezentativac, 25-godišnji Dani Olmo, koji je oduševljavao Dinamove navijače, od siječnja 2020. godine igrač je RB Leipziga. Ugovor mu istječe u lipnju 2024. godine, ali za njegovim nogama postoji interes nekoliko klubova

Hoće li Španjolac Dani Olmo već ovog ljeta napustiti Leipzig te preseliti u neki od njemačkih klubova, poput Borussije ili Bayerna, ili će ipak izabrati povratak u domovinu, odnosno u Barcelonu ili madridski Real?

Sve su to nepoznanice, ali jedino što se zna, a što je potvrdio Fabrizio Romano, novinar itekako dobro upućen u nogometne transfere, jest da će Olmo uskoro sjesti za stol s čelnicima aktualnog mu kluba, RB Leipziga, koji bi ga pak vrlo rado vezao novim ugovorom.

Sve to s velikim zanimanjem prate čelnici zagrebačkog Dinama, jer osim što su na njegovoj prodaji zaradili 29 milijuna eura, Modrima pripada i 20 posto od Leipzigove zarade kada se odbije ono što je bundesligaš platio Dinamu.

S novim ugovorom, Dinamu bi laknulo, jer postoji i mogućnost da Olmo ovog ljeta ne produži ugovor te da sljedeće godine besplatno napusti Leipzig. dakle, u tom slučaju u blagajnu maksimirskog kluba ne bi više stiglo ništa.