PARKING JE KRIV ZA SVE

Bišćan pretukao duplo starijeg taksista

01.02.2010 u 13:07

Bionic
Reading

Premda se glasnogovornica PU zagrebačke nije izjasnila o imenu, čini se da je Igor Bišćan u subotu imao bliski susret s jednim zagrebačkim taksistom i da ga je nakon kratke svađe zbog parkiranja otpravio u bolnicu

Je li Igor Bišćan u subotu pretukao gotovo dvostruko starijeg muškarca zbog krivog parkiranja? Dnevnik.hr navodi da je riječ o nogometašu Dinama koji je parkirao svoje vozilo na mjestu rezerviranom za taksije. Kad je taksist pozvao pauk-službu, Bišćan se vratio i krenula je prepirka. Nažalost, očito je verbalni sukob prerastao u šakački, a koliko je Bišćan bio neumoljiv potvrđuje podatak da je 51-godišnji vozač taksija zadržan u bolnici.

'U subotu oko 17 sati 31-godišnjak je parkirao svoje vozilo u Martićevoj ulici na mjestu koje je rezervirano za taksi službu', prenosi dnevnik.hr riječi Aleksandre Ljube, glasnogovornice PU zagrebačke, ne otkrivajući identitet muškarca. 'Još uvijek ne znamo kakve je ozljede zadobio vozač taksija, no zadržan je na bolničkom liječenju', rekla je Ljuba i istakla da se prema prvim informacijama doznaje da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama.

Oba sudionika tučnjave prijavljena su zbog narušavanja javnog reda i mira i posebno drskog ponašanja. Inače, nogometaši Dinama već su idućeg dana krenuli prema Turskoj pa će policajci morati pričekati 10-ak dana ne bi li Bišćanu postavili pokoje pitanje.