nakon 13 godina

Bio je jedan od zaštitnih znakova Reala, a sada je zatražio ispisnicu

05.07.2019 u 06:20

Bionic
Reading

Brazilac Marcelo, svojevremeno jedan od najboljih lijevih bekova svijeta, te igrač koji je 13 godina nosio dres 'kraljevskog kluba', zatražio je odlazak iz Reala

Iako se već neko vrijeme najavljivao ovakav rasplet, krajem sezone činilo se da se Marcelo izborio za mjesto u Zidaneovom prvom sastavu. Međutim, očito smo se pravarili, jer katalonski Sport donosi veliku vijest o želji Marcela da nakon 13 godina 'služenja' Realu promijeni sredinu.

'Nekoliko ponuda je na stolu i on je zainteresiran', piše Sport.

31-godišnji Brazilac svojevremeno je bio najbolji lijevi bek, a u Realu je proveo 13 sezona u kojima je osvojio četiri naslova španjolskog prvaka i četiri naslova u Ligi prvaka.

Marcelo je u dresu Reala odigrao 343 utakmice te zabio 25 golova.

Zinedine Zidane je dovođenjem francuskog lijevog beka Ferlanda Mendyja iz Lyona za 47 milijuna funti zamislio zaoštriti konkurenciju na lijevoj strani, ali možda se iza svega krije i odlazak velike zvijezde, o čemu piše Sport.

Katalonski sportski dnevnik naglašava kako Brazilac već ovog ljeta želi napustiti Madrid te da je samo pitanje s kojim od zainteresiranih klubova će se Florentino Perez nagoditi.

Navodno su zainteresirani Paris Saint-Germain, Juventus, Milan i Arsenal.

  • +6
La liga, Barcelona - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia