OPET U PROBLEMIMA

Bilićev očinski savjet svom neukroćenom dragulju

30.10.2015 u 13:41

Bionic
Reading

Slaven Bilić se sprema za gostovanje kod nvogo prvoligaša Watforda, te se osvrće na jednog od potencijalno najboljih igrača u svlačionici

Andy Carroll je do ljetnog transfera Sterlinga iz Liverpoola u City bio najsuplji engleski nogometaš u povijesti. Bio je to tada prevelik teret za uspravnog mladića koji je znao 'ostati predugu' u pubu i nije imao naviku micanja od problema.

Nesreća ili nedovoljna priprema, teško je precizno ocijeniti, ali Carroll (26) je u čestim problemima s ozljedama. Posljednje dvije sezone upisao je po tek 16 nastupa, a nakon sedmomjesečne pauze prošlog vikenda zabio je Chelsaeju i podsjetio koliko je ubitačan u zraku. Već istu večer podsjetio je i na svoje naličje. Zakačio se s nekim navijačem Chelsea i osvanuo na zadnjim stranicama.

'Pričao sam s njim i rekao mu da se opameti. Niti živim s njim niti sam policajac, a nema ga namjeru ni špijunirati. Sve je na njemu,' počinje Slaven Bilić i nastavlja:


'Kad pričam s njima shvaćam ih. Nije im lako izlaziti zbog medija, ali zato moraju biti pametni i dobro birati kada i gdje će se pojavljivati. Andy to razumije, dok razgovarate s njim shvatiti koliko je sazrio. Da se razumijemo, nešto slično će se s vremenom vjerojatno opet dogoditi, ali Andy zna što svi želimo od njega. Mislim da i on to također želi,' vjeruje svom 'ludom dragulju' Bailić.

'Jesmo li mi čudo ove sezone? Svake sezone netko upadne iz drugog plana i smjesti se pri vrhu. Pravo je čudo tamo ostati. To je rijetko, ali i moguće. Imamo pravo sanjati kako ćemo ostati među najbolja četiri i planirati kako želimo ostvariti svoj cilj,' završava Slaven.

Carroll je jedan od najopasnijih igrača svijeta kada je u pitanju igra glavom