ČATEŽ OTPAO

Bilić: U Rovinj dolazimo i pred utakmicu sa Ukrajinom

28.03.2009 u 16:50

Bionic
Reading

Subota je bila posljednji dan hrvatske nogometne ekspedicije u Rovinju. Održan je zadnji trening prije povratka u Zagreb, a najzanimljivije je to da su Bilić i njegovi izabranici našli novi pripremni kamp – Rovinj. Znači, Čatež je otpao iz svih kombinacija

Treningom otvorenim za javnost hrvatska nogometna reprezentacija oprostila se od Rovinja i vraća se u Zagreb gdje će boraviti do odlaska u Andoru. Odavno se izbornik Bilić pomirio s problemima u napadačkom redu koje su prouzrokovale ozljede, a vjerojatno je tomu kumovala i činjenica da je naš sljedeći suparnik ipak iz niže klase. Odlaskom iz Rovinja igrači su dobili slobodan dan sve do ponovnog okupljanja u Zagrebu u nedjelju.

Izbornik Bilić na kraju nije krio zadovoljstvo treninzima, ali i uvjetima u Rovinju, dok je vijest dana potvrda da će se Kockasti za susret s Ukrajinom (6. lipnja) pripremati na istom mjestu.

'Uvjeti su sjajni, mada treba malo popraviti kvalitetu terena, ali sigurno će to HNS riješiti. Ovdje ćemo doći i pred utakmicu sa Ukrajinom', riječi su Slavena Bilića.

Posljednji trening nisu odradili Modrić, Leko i Knežević, no Bilić naglašava da se radilo samo o prevenciji.

'Da je riječ o ogledu sa Engleskom ili Ukrajinom, sigurno bi trenirali, ovako su bili pošteđeni. U ponedjeljak će opet biti u punom pogonu', tvrdi hrvatski izbornik.