KAD SPONZORUŠA NAPADA

Bila na spoju sa zvijezdom Uniteda pa ga 'popljuvala'

27.01.2014 u 18:22

Bionic
Reading

Biti poznata osoba nije uvijek lako. Danas je svijet prepun onih koji preko poznatih osoba, bilo sportaša, bilo glumaca pokušavaju ukrasti svojih pet minuta slave. Upravo to na svojoj je koži osjetio mladi igrač Manchester Uniteda Adnan Januzaj

Mlada zvijezda Manchester Uniteda Adnan Januzaj vjerojatno nije ni sanjao kako će jedan spoj s jednom djevojkom postati priča dana u Engleskoj. Ni kriv ni dužan Januzaja je iskoristila Melissa McKenzie koja je The Sunu prodala priču o njihovu spoju.

Prema tvrdnjama djevojke, Januzaj po nju nije došao blještavim autom, nije ju odveo u skup restoran, što je nju očito toliko uzdrmalo da je odlučila sve reći britanskom tabloidu i kritizirati nerastrošnost mladog nogometaša.

Da nije tužno i žalosno, bilo bi smiješno, no engleski tabloidi žive od takvih priča pa su s obje ruke prihvatili priču o spoju navodno škrte zvijezde Uniteda i vjerojatno buduće starlete, odnosno sponzoruše (kako se to popularno danas kaže za djevojke koje nisu poznate ni po čemu).

U obranu svog kolege stao je i Tottenhamov igrač Townsend koji je izvrijeđao tu djevojku.

'Od ovakvih djevojaka mi se povraća. Kako je moguće da takvo što ispriča novinarima, nije mi jasno', napisao je na svom Twitteru.