ZA KRAJ KARIJERE

Berlusconi pozvao Del Piera u Milan

03.11.2010 u 17:43

Bionic
Reading

Prvi čovjek Milana Silvio Berlusconi opet je šokirao svijet. Doduše, ne nekakvom vulgarnom izjavom ili seks-skandalom, već pozivom Del Pieru da u Milanu završi karijeru. A čovjek je legenda Juventusa

Nakon što je zabio za pobjedu Juventusa kod Milana, Alessandro del Piero postao je najbolji strijelac 'Stare dame' svih vremena. No ni taj podatak, kao ni njegovih 35 godina, nisu bili prepreka Milanovom čelniku Silviju Berlusconiju da ga pokuša dovesti na San Siro. Naime, Del Pierov ugovor s Juventusom istječe u ljeto 2011. i Berlusconi ga već vidi ne samo u dresu Milana, već kasnije i kao dužnosnika kluba.

'Želim jednog velikog igrača u siječanjskom prijelaznom roku. Igrali smo dobro protiv Juventusa i sramota je što smo izgubili taj dvoboj. Juventus je veliki klub s velikim igračem. Nakon utakmice otišao sam u njihovu svlačionicu i čestitao na pobjedi, a posebno Del Pieru. Rekao sam mu da znam da njegov ugovor uskoro istječe i ponudio mu da igra za nas. On je rođeni prvak. Želim da završi karijeru u Milanu', otkrio je Berlusconi. I ostao živ.