IZRAZIO SUĆUT

Beogradski masakr uzdrmao Hezonju: Nema tu priče o sportu, tuga, užas...

05.05.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Mario Hezonja, hrvatski reprezentativac u dresu Reala, nakon pobjede njegovog kluba protiv Partizana prvo je progovorio o žrtvama masakra u beogradskoj osnovnoj školi

U to vrijeme Madriđani su bili u glavnom gradu Srbije u kojem su odigrali treću i čekali četvrtu utakmicu četvrtfinalne serije doigravanja Eurolige. Nadoknadili su 0-2 i s dvije pobjede izjednačili seriju na 2-2, no u toj četvrtoj utakmici serije košarka je bila u drugom planu.

'Nema tu priče o sportu, košarci. Užas, ne znam što reći. Tuga, žalost. Moja sućut obiteljima. Nismo se previše ni spremali, iskreno. Katastrofa…Vdijelo se i na njima i na nama koliko je to ostavilo traga"

Ipak u utakmici se moralo nešto reći:

'Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i sada imamo majstoricu u Madrid. Nismo baš nešto posebno odigrali, više smo se borili kao lavovi. Dosta je bilo individualnih akcija. Nadskakali smo ih, ali nismo igrali prelijepo. Košarka je daleko na njihov strani, ali Vidi se da imamo veću širinu, više igrača koji mogu doprinijeti i to nam je velika prednost', rekao je Hezonja.

Njegovu izjavu možete pogledati OVDJE.