SRCE MU JE SLOMLJENO

Luka Dončić pokazao kakva je ljudina: Podmiruje troškove sahrane za sve žrtve masakra!

04.05.2023 u 22:27

Bionic
Reading

Košarkaš Dallas Mavericksa Luka Dončić odlučio je podmiriti sve troškove sahrane kao i sve druge troškove za žrtve masakra u OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu

Također, slovenski košarkaš platit će sve potrebno za savjetovanje i pomoć svima koji su prošli ovu traumu, uključujući sve učenike, učenike koji su bili svjedoci, kao i obitelji djece.

Luka Dončić se i sam javio putem Instagrama i pružio podršku Srbiji i svima koji su pogođeni tragedijom, a sada je to pokazao i svojim djelima.

  • +13
Poruke, cvijeće i svijeće u Beogradu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

'Zbog tragedije i izgubljenih dječjih, nevinih života, srce mi je slomljeno! Moje su misli s obiteljima žrtava i cijelom nacijom. Moja Zaklada, zbog ovog teškog i nemilog događaja, pruža potporu svim obiteljima, učenicima i profesorima OŠ Vladislava Ribnikara', rekao je Dončić.

Podsjećamo, tragedija se dogodila rano ujutro 3. svibnja u školi, gdje je 13-godišnji K. K. ubio osam učenika i školskog domara te ranio još sedmero osoba.

  • +6
Suze i zapaljene svijeće ispred škole gdje je ubijeno osam učenika i zaštitar Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL