MOURINHO PO SUCU

Benzema: U Lyonu nisam mogao slaviti

23.02.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Kada je već i Mourinhu dosadilo gledati kako Lovren s lakoćom amortizira Adebayora uveo je Karima Benzemu i napravio potez utakmice

Krcate tribine Gerlanda toplim pljeskom su dočekale igrača koji je bio udarna igla najjačeg Lyona svih vremena, a ovaj ih je nakon samo 30 sekundi povratka na matični stadion na bolan način podsjetio koliko je dobar.

Poput buldožera je prošao kazneni prostor Francuza i pucao dovoljno jako da Cris ne uspije izbaciti loptu. Suigrači su mu poletjeli u zagrljaj, ali mladi Francuz je ostao miran.

'To je važan gol za momčad i za mene. Bio sam jako sretan, ali nisam mogao slaviti… Ovdje sam proveo previše lijepih trenutaka', kaže Benzema, koji je u zadnje tri utakmice u Ligi prvaka zabio čak pet golova.

Trener Mourinho je bio zadovoljan, ali ne bio on bio poseban da ne nađe i natruhe drame.

'Promijenili smo povijest postignutim golom nakon tri uzastopna poraza Reala na Gerlandu, a ukupno gledano bili smo bliži pobjedi od 2:0 nego remiju. U Madridu želimo trijumf, a nadam se da neće odlučiti klasični sudački previd kada nam sudac nakon igranja rukom nije svirao penal. To nije bilo tako teško vidjeti', rekao je.

Lyon nakon rezultata 1:1 zadržava nadu za prolaz, ali jasno je da će na Santiago Bernabeuu teško produljiti svoj niz od sedam utakmica bez poraza protiv Reala.