TEŠKE OPTUŽBE

Benzema ne može oprostiti izborniku: Podlegao rasizmu!

01.06.2016 u 09:17

Bionic
Reading

Karim Benzema priznaje da je razočaran nakon što nije pozvan na nogometni Euro od strane francuskog izbornika Didiera Deschampsa kojeg optužuje da je podlegao pritisku rasističkog dijela Francuske...

Francuski 28-godišnji napadač možda je bio jedan od najuglednijih igrača svoje reprezentacije, no neće nastupiti na Euru. Prema tvrdnjama čelnika tamošnjeg nogometnog Saveza, do te je odluke došlo zbog skandala oko ucjenjivanja Mathieua Valbuene, no zvijezda Reala alžirskih korijena tvrdi da je iza izbacivanja s popisa nešto sasvim drugo i optužuje Didiera Deschampsa.

'Podlegao je pritisku rasističkog dijela Francuske. Morate znati da u Francuskoj ekstremistička stranka je ušla u drugi krug na zadnja dva izbora. Zbog toga ne znam je li to bila samo odluka Didiera, jer s njim sam si bio dobar, kao i s predsjednikom. I svima,' izjavio je za Marcu Karim Benzema pa dodao:

'U Francuskoj će shvatiti da su bili nepravedni prema meni. Ovo je bez sumnje jedno od najvećih razočaranja u mom životu. No, moram se ponovo uzdići i ostvariti što više u svojoj karijeri.'

Benzema koji je u subotu protiv Atletica na San Siru osvojio svoju drugu krunu klupskog prvaka Europe tvrdi da je skandal s Valbuenom izglađen i stvar prošlosti te žali što je u svojoj domovini došao na tako zao glas.