htio je ispasti duhovit

Benzema ismijava Girouda, a zaboravlja što je on učinio?!

27.03.2017 u 21:27

Bionic
Reading

Krajem 2015. Realov napadač Reala Karim Benzema izbačen je iz francuske reprezentacije na neodređeno vrijeme zbog ucjenjivanja suigrača Mathieua Valbuene

Zbog te ucjene, po Benzemu je dolazila i policija a francuski napadač, koji je zadnju utakmicu za Tricolore odigrao u listopadu 2015., noći je provodio u istražnom zatvoru te je izbačen iz reprezentacije.

U lipnju prošle godine, francuski sud je ukinuo zabranu pristupa napadača madridskog Reala Karima Benzeme svom reprezentativnom suigraču i veznjaku Lyona Mathieuu Valbueni zbog optužbe za ucjenjivanje.

Iako je takva odluka teoretski značila kako Benzema i Valbuena mogu ponovno zaigrati u istoj momčadi, iz Francuskog nogometnog saveza (FFF) još se nisu sjetili napadača 'kraljeva'.

A to Benzemu očito jako ljuti.

I sada se iskalio na nedužnom napadaču Arsenala Olivieru Giroudu koji je na subotnjoj kvalifikacijskoj utakmici zabio dva gola Luksemburgu.

Benzema je na društvenim mrežama vidio fotografiju u kojoj su glavni akteri on i Giroud, s time da Benzema pozira s osvojenim peharima, a Giroud - sjedeći kod frizera.

Očito je Benzema previdio da je ponekad važno biti i čovjek, a ne samo zabijati golove te da se prijatelje ne smije ucjenjivati.

Jer koliko god Benzema golova zabio i trofeja osvojio, sigurni smo da kod suigrača zbog svojeg postupka izaziva nelagodu.