MARTINEZ POTVRDIO

Belgijska 'zvijer' vraća se baš za utakmicu protiv Hrvatske, a to će biti novi problem za naše igrače

26.11.2022 u 14:02

Bionic
Reading

'Romelu Lukaku izgleda sve bolje, ali šanse su male da zaigra u nedjelju protiv Maroka', rekao je dan prije tog dvoboja drugog kola skupine F na svjetskom prvenstvu izbornik Belgije Roberto Martinez.

'Odmah smo predvidjeli da će Lukaku prvu utakmicu odigrati protiv Hrvatske, u trećem kolu skupine, makar moram naglasiti da trenutačno izgleda bolje nego li smo to očekivali. Obavio je sa svima ostalima posljednja dva treninga. Izgledao je odlično. No, vidjet ćemo i kako će izgledati ubuduće na treningu. Još uvijek nije na sto posto, ali nije ni daleko od toga', rekao je belgijski izbornik Roberto Martinez.

To nikako nije dobra vijest za Dalića i Hrvatsku, jer Lukaku će u tom dvoboju sigurno biti maksimalno motiviran, kako bi učvrstio svoje mjesto u početnoj postavi.

U kolovozu se 29-godišnji belgijski napadač i igrač Intera ozlijedio (bedro i tetiva) te je nakon toga odigrao samo dvije utakmice za milansku momčad.

Belgijski mediji su, pak, pisali o svađi koja se pojavila između Kevina de Bruynea i Tobyja Alderwirelda, na što se belgijski izbornik samo kratko osvrnuo.

'Nema potrebe stvarati problem tamo gdje ga nema', dometnuo je Martinez.

  • +17
Belgija - Kanada, SP u nogometu, 23.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK