OZLIJEĐEN FELLAINI

Belgijanci bez važnih kotačića protiv Srbije i Škotske

10.10.2012 u 11:39

Bionic
Reading

Ovog se petka u Beogradu igra kvalifikacijski dvoboj Srbije i Belgije, a domaćinima će posao biti zasigurno olakšan jer Wilmots neće moći računati na dva važna igrača - Fellainija i Lukakua. Također, upitan je i Vincent Kompany, no igrač Manchester Cityja mogao bi 'stisnuti' zube.

Vezni nogometaš Evertona i belgijske nogometne reprezentacije Marouane Fellaini (24) izbivat će s travnjaka tri tjedna zbog ozljede koljena.

Fellaini nije trenirao u utorak zbog ozljede zadobivene u premierligaškom ogledu protiv Wigana prošle subote, nakon čega je podvrgnut pretragama.

'Fellaini je pretrpio malo puknuće na prijelazu mišića i tetive u koljenu. Istraga je otkrivena tijekom pretraga. Ozljeda se dogodila u subotu u utakmici protiv Wigana i igrač će biti 'aut' tri tjedna', stoji u priopćenju Belgijskog nogometnog saveza.

Tijekom perioda izbivanja Fellaini će se oporavljati u Belgiji, a kako je u dosadašnjem dijelu sezone igrao u sjajnoj formi, njegov će izostanak biti veliki hendikep kako za belgijsku reprezentaciju, tako i Everton.

Belgijski izbornik Marc Wilmots će tako u nadolazećim kvalifikacijskim ogledima protiv Srbije (u petak u Beogradu) i Škotske (sljedećeg utorka u Bruxellesu) biti u velikim problemima budući osim Fellainija još od ranije ne može računati na napadača Chelseaja na posudbi u WBA-u Romelua Lukakua (ozljeda gležnja).