MEĐUSOBNE OPTUŽBE

Becks uzvraća: Ne zanima me što Donovan tvrdi!

12.07.2009 u 20:44

Bionic
Reading

Nakon što ga je suigrač iz LA Galaxyja Landon Donovan optužio za manjak privrženosti klubu, javio se i David Beckham s tvrdnjom da su Donovanove izjave više nego neprofesionalne

Pet mjeseci je David Beckham proveo na posudbi u Milanu, a na povratku u LA dočekala ga je knjiga koju je napisao njegov suigrač Landon Donovan u kojoj kapetan američke reprezentacije oštro kritizira Beckhamov neprofesionalizam.

Naravno da se Beckham uvrijedio i odmah uzvratio svom klupskom kolegi.

'To što on izjavljuje i piše nije profesionalno. U 17 godina koliko igram nogomet igrao sam u najvećim klubovima i s najvećim igračima i nitko nikad nije kritizirao moju profesionalnost', osvrnuo se Beckham na izvode Donovanove knjige nazvane 'Beckhamov eksperiment'.

U toj knjizi je Donovan tvrdi da  Beckham ne pokazuje privrženost klubu ni profesionalnost iako je plaćen više od ijednog igrača u povijesti američkog nogometa.
'Pitajte bilo kojeg igrača na svijetu i reći će vam da je neprofesionalno govoriti o svojim suigračima, pogotovo novinarima, a ne suigraču u lice. No, ne želim raditi od ovog negative stvari', kazao je Beckham i najavio da će oči u oči razgovarati s Donovanom:

'Kad izađem na teren, ponašam se odgovorno i profesionalno. Ne zanima me što ljudi govore kad sam izvan terena, no kad sam u igri, ponašam se odgovorno i za dobrobit kluba. Landon i ja ćemo porazgovarati o svemu, ali u četiri oka.'

S druge strane, Donovan ne smatra da je rekao išta loše i ne namjerava uputiti ispriku Beckhamu.

'Nemam se namjeru ispričavati zbog onog što sam rekao, jedino zbog čega se ispričavam je način na koji sam to učinio. Trebao sam mu sve reći u lice. Mi svi volimo Davida, no frustracije su počele krajem godine jer nitko nije znao što će s njim biti, a moja greška je bila ta što mu nisam odmah došao i popričao s njim, već sam se izbrbljao novinarima', završio je.