STAV NAVIJAČA JASAN

BBB-ovi se protive odlasku iz Maksimira

Bionic
Reading

Udruga navijača Dinama i dalje čvrsto stoji pri svom stavu da se stadion ne smije seliti iz Maksimira te je za BBB-ove jedina opcija rušenje pa ponovna gradnja na istom mjestu ili renoviranje

Na temu problema s maksimirskim stadionom oglasili su se i navijači Dinama.

'Naš službeni stav i dalje ostaje isti jer Maksimir je tradicija, ali još se nismo usuglasili ni za rušenje ni za nadogradnju. Kroz sljedećih nekoliko dana imat ćemo sastanak na kojem ćemo raspravljati o i tim opcijama,' poručili su iz udruge na čijim službenim stranicama već neko vrijeme stoji proglas vezan za tu temu u kojem su navedeni brojni razlozi zbog kojih se Boysi protive trajnom preseljenju stadiona, a glavni su emocije, tradicija i povijest Dinama te reprezentacije.

No, trenutni problem Boysa ne predstavlja budućnost stadiona, nego prisilno preseljenje na južnu tribinu jer na sjevernoj Grad nije podmirio račune za struju.

'Nitko nam još ništa nije javio, no čim se riješi taj problem, vraćamo se na sjever. Nadamo se da će to biti već za dva kola, kada igramo domaću utakmicu', izjavili su za kraj iz udruge.