I U NEBO S NJIM...

BBB-i unatoč zabrani navijali i u Armeniji

14.07.2009 u 17:08

Bionic
Reading

Nakon pirotehničke dionice kojom su u jednom trenutku i prekinuli susret Lige Uefa između Udinesea i Dinama, Bad Blue Boysi su od Uefe kažnjeni s dvije utakmice zabrane odlaska na europska gostovanja. Ipak, sankcija nije urodila plodom

Iako je s europskog nogometnog krova na Maksimir prvotno bila sletjela samo novčana kazna, ona je naknadno preinačena. Tako su Dinamovi gledatelji uskraćeni za prisustvovanje na uzvratu protiv Pjunika, dok BBB-i ne bi smjeli ići na gostovanja ni u trećem pretkolu Lige prvaka.

Dok je sasvim izvjesno da će Maksimir zaista biti prazan, tko može zaustaviti gostujuće navijače? Ako se vjerni pratitelji odluče proći 2405 kilometara, kupiti ulaznicu i navijati iz petnih žila, tako će i biti.

Tako i je. Tridesetak BBB-ovaca pokušavalo se verbalno na stadionu suprotstaviti nadmoćnom domaćinu i dati dodatan poticaj igračima koji premijerno nastupaju u novoj gostujućoj (zlatnoj) garnituri. Poseban dojam nisu ostavili niti jedni niti drugi, ali vrijedi istaknuti kako nije zabilježen niti jedan incident od strane navijača.