REAL SLAVIO KOD BAYERNA

Zinedine Zidane ipak nije zadovoljan; evo zašto je razočaran!

13.04.2017 u 09:02

Bionic
Reading

Nakon što je Real Madrid u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka golovima Cristiana Ronalda nadigrao u Münchenu Bayern 2:1, svojom izjavom sve je iznenadio trener španjolske momčadi Zinedine Zidane koji žali što nisu zabili još koji gol

Iako je Bayern poveo 1:0 te je imao kazneni udarac – koji za 2:0 nije iskoristio Vidal – na koncu je Real slavio 2:1. No s obzirom na to da je Real od 61. minute igrao s igračem više, jer je Javier Martinez u razmaku od četiri minute zaradio dva žuta kartona, Zidane žali za propuštenim prilikama.

>> Realov preokret na krilima Ronalda; Neuer spasio Bayern totalnog debakla

'Ovakve situacije, kada igrate dvije utakmice, nikada ne odlučuje prva utakmica. Istina, možda smo mogli zabiti još jedan ili dva gola, ali i s ovim rezultatom smo jako sretni', rekao je nakon utakmice trener Real Madrida Zinedine Zidane koji prvim poluvremenom ne može biti nikako zadovoljan. U drugom poluvremenu vidjeli smo puno bolji Real.

'Pokazali smo veliku želju da napravimo dobar rezultat poslije onakvog prvog poluvremena. Vjerojatno bi utakmica bila drugačija da je Bayern poveo s 2:0. No bili smo strpljivi i uspjeli smo brzo izjednačiti. Od tog trenutka sve se promijenilo, uspjeli smo vratiti loptu u svoj posjed te smo pokazali karakter', dodao je Zidane.

Za kraj je prokomentirao i situaciju u kojoj su imali pola sata igrača više, ali Neuer je bio nesavladiv:

'Naravno, bilo nam je lakše kad smo igrali 11 na 10 i zato smo malo razočarani jer nismo zabili još koji gol, ali vidjeli ste koliko je obrana imao Neuer. Znate, nije lako igrati ovdje. Bayern ima odlične igrače, radi se o vrhunskoj ekipi. I da smo dali treći gol, ništa ne bi bilo gotovo. Sve se rješava sljedeći tjedan u Madridu.'