iz njemačkih medija

Bayern izvjesio cijenu za Roberta Lewandowskog, a iznos kojeg Bavarci traže je smiješan; može li to donijeti promjenu Andreju Kramariću?

19.04.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Jedan od najučinkovitijih napadača današnjice, 33-godišnji Robert Lewandowski, po svemu sudeći ovog ljeta napustit će minhenski Bayern. Bavarski klub odredio mu je cijenu, a koja za najveće klubove ne bi smjela predstavljati (pre)velik problem

Poljskom napadaču koji je samo u ovoj sezoni u 42 utakmice za Bayern zabio 47 golova, ugovor s bavarskim klubom ističe u ljeto 2023. godine.

No, prema informacijama kojima raspolažu njemački mediji, Lewandowski nema namjeru produživati ugovor jer je razočaran statusom (op.a., bolje reći primanjima) kojeg ima. Naravno, šparni Nijemci zato razmišljaju korak unaprijed te su sada izvjesili cijenu, ali koja ne bi smjela predstavljati problem za najveće klubove, u kojima bi Lewandowski mogao zaigrati. Jer u ljeto 2023. godine ostavio bi ih bez ijednog centa.

Iznos za kojeg se Lewandowskog može kupiti iznosi 40 milijuna eura. A ruku na srce, bez obzira na to što će u kolovozu napuniti 34 godine, to je sitnica za igrača tog kalibra.

Međutim, dogodi li se uistinu taj transfer, onda se otvara mjesto u napadu Bavaraca.

Svi se sjećamo kako su unazad nekoliko prijelaznih rokova mediji provlačili 'simpatije' između Bayerna i našeg Andreja Kramarića. No, hrvatski je reprezentativac bio dovoljno pametan i čuvao svoje mjesto u momčadi Hoffenheima, ne riskirajući prelazak u München i sjedenje na klupi.

Sada bi priča mogla imati drugačiji rasplet. Bez obzira na to što je Kramarić nedavno produžio ugovor s klubom iz Sinsheima.