SERIJA OPERACIJA

Bayern i Njemačka izgubili aduta na cijelu godinu

11.06.2013 u 13:43

Bionic
Reading

Branič Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Holger Badstuber (24) suočen je s propuštanjem cijele sljedeće sezone budući će morati na novu, četvrtu operaciju desnog koljena

Badstuber je potrgao križne ligamente koljena u prosincu prošle godine u srazu protiv Borussije Dortmund. Komplikacije nakon prve operacije uzrokovale su dodatna dva zahvata, a sada su mu liječnici priopćili da će morati "pod nož" još jednom, ali tek kada mu rane zacijele.

'Dok se to ne dogodi moglo bi proći između tri i šest mjeseci. Nadam se samo da je bliže tri mjeseca jer je korišten dio moje vlastite hrskavice u operaciji,' rekao je Badstuber za Sport Bild.

U najnovijoj operaciji tkivo iz Badstuberovog lijevog koljena bit će umetnuto u desno koljeno u operaciji koja će biti obavljena u SAD-u čim se desno koljeno dovoljno oporavi.

Kako ta operacija neće posve izgledno biti obavljena do listopada, nakon čega slijedi šestomjesečni oporavak, za Badstubera je izgubljena cijela sljedeća klupska sezona, a posve izgledno i Svjetsko prvenstvo u Brazilu.