DRASTIČAN PAD

Bayern dogovorio sve uvjete sa zvijezdom Manchester Cityja pa poslao neočekivanu ponudu Englezima, jer zna da nemaju previše izbora

06.05.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Bayern je poslao ponudu Manchester Cityju za njihovog napadača Leroyja Sanea (24) s kojim je već dogovorio osobne uvjete

Krilni napadač tiha je patnja Bayerna koji ga lovi još od ljeta prošle godine. Spominjalo se kako je bavarski velikan spreman za Sanea isplatiti više od 100 milijuna eura, transfer je bio praktički dogovoren, a onda je mlada zvijezda doživjela tešku ozljedu.

Njemački reprezentativac ove sezone nije zaigrao, a njegov povratak na terene uz to spriječila je pandemija koronavirusa. Ipak, interes Bayerna nije nestao, čak mu je takva situacija na neki način pogodovala.

Njemački prvak kontaktirao je Sanea usuglasio s njim sve osobne uvjete petogodišnjeg ugovora i ostalo je samo slomiti otpor Cityja.

Bayern je poslao ponudu, ali ona je ovoga puta jako mala - 40 milijuna eura, što je čak 12 milijuna eura manje nego što ga je City 2016. platio Schalkeu i oko dva i pol puta manje od iznosa za koji se mislilo da će ovaj golgeter otići u ljeto 2019.

  • +20
Njemački nogometaš Leroy Sane Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Naime, Bayern ima par aduta u rukavu, Sane je jako dugo bez natjecateljskog nogometa, cijenu svim igračima, pa tako i njemu, srušila je pandemija, a i ugovor mu istječe u ljeto 2021. pa engleski klub nema previše izbora i mora ga prodati kako bi barem nešto zaradio pogotovo u ovim vremenima kada su upravo momčadima iz Premiershipa najviše pali prihodi.