LOV JE POČEO

U Realu rade na transferu koji bi bio pravi šok; 'kraljevi' ga žele vratiti u Španjolsku, ali jedan dio Madrida proključao bi od bijesa

06.05.2020 u 06:38

Bionic
Reading

U Real Madridu pripremaju veliku obnovu momčadi i to ne samo prema naprijed nego i u zadnjoj liniji

Zadnjih tjedana puno se pisalo kako na Santiago Bernabeu grade nove 'galacticose' pa su se kao nova pojačanja spominjale napadačke zvijezde Kylian Mbappe, Erling Haaland i Neymar, ali u prostorijama kluba trener Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez traže rješenja i za obranu.

Iz Madrida je sada procurila nevjerojatna informacija kako je Real krenuo u lov na Lucasa Hernandeza, a njegov eventualni prelazak u 'kraljevski klub' bio bi pravi šok te bi izazvao bijes u onom dijelu španjolske metropole koja diše za Atletico.

Naime, Hernandez je od najmlađih kategorija nosio dres Atletica u kojem je prošao sve kategorije da bi došao do seniorskog sastava, a u srpnju je 2019. prodan Bayernu za strašan iznos.

Bavarci su iskeširali čak 80 milijuna eura za 24-godišnjeg braniča, Atletico ga nije želio prodati, ali tolika je bila otkupna klauzula. Inače, to je najskuplja kupnja bavarskog kluba u povijesti, a za usporedbu drugi najveći dolazni transfer najbogatije njemačke momčadi je onaj veznjaka Corentina Tolissa za 41,5 milijuna eura.

Pitanje je koliko je Real spreman ponuditi za Hernadeza  odnosno je li ga Bayern spreman pustiti za iznos manji od onog kojeg je platio Atleticu s obzirom da su vrijednosti nogometaša pale. Ugovor ovog braniča veže ga uz Bayern do ljeta 2024.