ODMAH PRISKOČILI U POMOĆ

Barcelonin igrač automobilom prešao preko noge navijačice; prolomio se vrisak...

01.11.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Urugvajac Ronald Araujo na prisilnom je odmoru još od sredine rujna, a do tad je sudjelovao u šest prvenstvenih utakmica Barcelone. I dok su njegovi suigrači već bili na putu za češki Plzen, gdje ovog utorka igraju utakmicu Lige prvaka, urugvajski branič odrađivao je terapije u klupskom kampu. No, po izlasku doživio je veliku neugodnost

Ni kriv, ni dužan Araujo se u ponedjeljak našao u središtu pozornosti. Naime, pri izlasku iz kampa, Urugvajac se zaustavljao sa svojim automobilom, kako bi odradio fotografiranje i podijelio nekoliko autograma.

No, krenulo je naguravanje, jedna je navijačica bila neoprezna i u toj žurbi nije pratila da se automobil kreće, koji joj je pak prešao preko noge.

Araujo je u tom trenutku praktički stao i ostao u čudu, jer djevojka je vrištala od bolova. A da nije bilo ništa ozbiljnije potvrđuje što je i ona ostala kraj automobila kako bi ugrabila potpis ili fotografiju.

Čim se Urugvajac udaljio, djevojci su u pomoć priskočili zaštitari, ali onda je uz lagano šepanje otišla s 'mjesta nesreće'.

Za svaki slučaj kasnije su djevojku pregledali i liječnici Barcelone, tako da ništa nije prepušteno slučaju.