FRUSTRACIJA BARCELONE

Camp Nou je bio na nogama; nogometnim hramom odjekivalo je ružno skandiranje na račun Uefe, a sve zbog jedne situacije!

27.10.2022 u 08:28

Bionic
Reading

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Bayern je na Camp Nou pobijedio Barcelonu s 3:0 osiguravši prvo mjesto u skupini C, a jedna situacija razljutila je navijače katalonskog kluba

Bio je to još jedan dan za zaborav za Barcelonu u Ligi prvaka. Ponekad je izgledalo da je Xavijeva momčad igračka u rukama Bayerna. Navijači na Camp Nou su s pravom bili nervozni, a onda se dogodila situacija koja je dovela do kulminacije nezadovoljstva.

U 44. minuti engleski sudac Anthony Taylor dosudio je kazneni udarac za Barcu nakon što je De Ligt bio u duelu s Lewandowskim. Međutim, VAR soba je obavijestila suca da ode pogledati situaciju. Nakon pola minute razmišljanja odlučio je poništiti penal što je diglo Camp Nou na noge.

  • +3
Liga prvaka: Barcelona - Bayern, 26.10.2022. Izvor: EPA / Autor: ENRIC FONTCUBERTA

'Uefa je mafija, Uefa je mafija', odjekivalo je nogometnim hramom iako smo i mi dojma da kaznenog udarca nije bilo nego je De Ligt izbio loptu ispred Lewandowskog.

No navijači Barcelone su ionako bili frustrirani zbog nemoći svoje momčadi i oproštaja od Lige prvaka pa ne čudi njihova burna reakcija na poništeni kazneni udarac.