prijateljske utakmice

Barcelona u post-Messijevskoj eri pokazala da njezini navijači ne trebaju strahovati, jer to što su napravili Juventusu s Ronaldom na čelu...

08.08.2021 u 23:37

Bionic
Reading

Talijanski i španjolski klubovi 'glancaju' formu pred skori početak nove prvenstvene sezone. Ove nedjelje međusobno su igrali i prijateljske utakmice, a izdvajamo okršaje Barcelone bez Messija, i Juventusa s Cristianom Ronaldom, odnosno Modrićevog Reala protiv Rebićevog Milana

Nakon šokantnog odlaska Messija iz Barcelone, ali i najave da ne bi on mogao biti jedini, navijači katalonskog velikana sa strepnjom su se pitali kako će izgledati Koemanova momčad u najbližoj budućnosti. No, ono što su mogli vidjeti na Johann Cruyff Areni, moglo bi i ohrabriti, jer na suprotnoj strani ove nedjelje bio je Juventus, koji je nastupio u jakom sastavu s Cristianom Ronaldom u startnoj postavi, ali je evidentno da Bianconerima nedostaje dobar igrač u veznom redu što je najveća mana Stare dame.

Barcelona je pobijedila 3:0, uz jedan pogodak u prvom poluvremenu, te dva u drugom. U prvom dijelu mrežu je tresao Depay poslije lijepe akcije u 3. minuti, a u nastavku Braithwaite nakon ubačaja iz kornera u 58. minuti. Konačni rezultat postavio je u sudačkoj nadoknadi Puig lijepim golom s ruba 16-erca.

Nešto ranije, svoj su dvoboj odigrali Real i Milan. Za Kraljeve je do 60. minute igrao Luka Modrić, dok je Ante Rebić za sastav iz Milana ušao u 46. minuti. Inače, ovaj je dvoboj završio bez pobjednika, ali i bez golova (0:0).