pojavio se kupac

Barcelona spremna na gubitak od 115 milijuna eura, samo da ga se riješi!

25.12.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Brazilski veznjak, 29-godišnji Philippe Coutinho, veliko je opterećenje čelnicima nogometnog velikana Barcelone, i žele ga se riješiti pod svaku cijenu

Philippe Coutinho stigao je u siječnju 2018. godine u Barcelonu za 135 milijuna eura iz Liverpoola. I Brazilac se može pohvaliti, kako s Ousmaneom Dembeleom, drži rekord katalonskog kluba, kada su u pitanju odštete.

Međutim, od dolaska na Nou Camp, Coutinho nije nikoga impresionirao, osim blagajnika koji mu mjesečno mora isplatiti nesrazmjerno veliku plaću u odnosu na ono što pokazuje na terenu.

Za Barcelonu je u tih tri i pol sezone, jer u međuvremenu je jednu godinu odradio na posudbi u Bayernu, odigrao 106 utakmica i zabio 25 golova te dodao 14 asistencija. Zanimljivo, u dresu Liverpoola, čiji je dres nosio pet i pol sezona, odigrao je 201 utakmicu, zabio 54 gola, ali imao 45 asistencija, što je puno više nego je to radio u Barceloni.

Coutinho je jedan od najplaćenijih igrača u Xavijevoj momčadi i njegov odlazak bi znatno olakšao poslovanje klubu, te bi Barcelona bez problema mogla dovesti kakvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku.

Pokušavala je Barca Coutinha prodati i ove godine, ali nije uspjela jer Coutinho je bio ozlijeđen. No, sada se u klubu nadaju da će stvari ići dosta jednostavnije.

Katalonski Sport objavio je danas kako su u Arsenalu jako zainteresirani za Coutinha, te da bi sljedećih dana iz londonskog kluba mogla stići ponuda.

Topnici su spremni platiti oko 20 milijuna eura za Brazilca, što bi u Barceloni sigurno prihvatili samo kako bi Coutinho što prije otišao iz kluba.

Očito je da o gubitku 115 milijuna eura više nitko ni ne razmišlja.