Bomba iz Španjolske

Barcelona se vraća u Maksimir s dvostruko većom ponudom za Danija Olma, a Dinamu nude i velike bonuse

21.01.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Barcelona Dinamu želi dati 20 milijuna eura plus bonuse za Danija Olma, a ponudili bi 'modrima' i postotak od iduće prodaje

Dani Olmo vjerojatno će ove zime napustiti Dinamo. Ponude i upiti za njega gotovo svakodnevno stižu u klub, a valja izdvojiti ponude Barcelone, Milana, Leipziga i Wolverhamptona. Prva je stigla Barca, ali ponudili su samo 10 milijuna eura što je bez razmišljanja odbijeno.

Milan je nudio 20-ak milijuna, a RB Leipzig oko 15 milijuna eura, dok je za sada najviše ponudio Wolverhampton koji je navodno spreman platiti 25 milijuna eura. Ponude Milana, Leipziga i Wolverhamptona očito su malo probudile Barcu koja se odlučila vratiti po Olma.

Prema pisanju španjolskih medija u klubu je održan veliki sastanak na kojem je prva i najvažnija točka bila pronalazak zamjene za Luisa Suareza koji je prije tjedan dana operirao koljeno i pauzirat će barem četiri mjeseca. Mundo Deportivo piše kako bi na njegovo mjesto mogao doći Pedro iz Chelseaja i Piatek iz Milana.

Druga točka dnevnog reda bile su ponude za Ivana Rakitića i Artura Vidala. Raketu žele Juventus i PSG, a Vidala Inter i Milan. Iako su ponude razmotrene, javnosti još nije obznanjeno hoće li one biti prihvaćene, kao niti koliko koja ponuda iznosi pa ćemo morati još pričekati s Raketinim transferom. Treća zanimljiva točka dnevnog reda bio je Dani Olmo.

Mundo Deportivo tvrdi kako bi Barcelona u Zagreb mogla poslati dvostruko veću ponudu od one inicijalne. Španjolci smatraju da bi u Dinamu pristali na 20 milijuna eura uz određene bonuse i postotak od buduće prodaje, a El Desmarque dodaje kako bi cijeli posao mogao biti gotov do kraja mjeseca.