glasine iz italije

Iz Juventusa prvi put priznali da su maštali o Ivanu Rakitiću; hoće li sada ispuniti svoju želju?

21.01.2020 u 06:27

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone, Ivan Rakitić, opet je dio medijskih špekulacija, a koje ovog puta stižu iz Italije

Iako se jesenas često po španjolskim medijima pisalo kako će Ivan Rakitić napustiti Barcelonu, jer minutaža mu je bila daleko od očekivane, Ivan Rakitić pred kraj 2019. godine uspio se izboriti za minutažu i kod, sada već bivšeg trenera Ernestea Valverdea, postati i standarni član početne postave.

U novoj godini katalonsku je momčad preuzeo Quique Setien, a u prvoj njegovoj utakmici, Rakitić je opet zaigrao od prve minute. Prema tome, sve želje hrvatskog reprezentativca su ispunjene.

No, kako je u tijeku prijelazni rok, a medijima treba 'mesa', sada su se Talijani dosjetili priča iz ljetnog prijelaznog roka i spominjanja moguće trampe na relaciji Barcelona - Juventus, a u koju bi bili uključeni Rakitić i Bernardeschi.

Cijeloj priči puno je prostora posvetio Sky Sport, odnosno mediji koji pazi što će objavljivati. Priča je opet zaživjela, s time da jedan od ključnih Juventusovih ljudi, Fabio Paratici, sada cijelu priču pokušava maknuti od medija.

'Bila je to ideja koja se pojavila na ljeto, ali sada mogu reći da nije bilo konkretnog kontakta'.

No, tko zna, možda u preostalih deset dana prijelaznog roka kontakt ipak bude uspostavljen.

Iako znamo Rakitićev stav o igranju za Barcelonu.

  • +5
La liga, Barcelona - Granada Izvor: Profimedia / Autor: LLUIS GENE / AFP / Profimedia