ALI BEZ MESSIJA

Barca potvrdila: Dolazimo u Split

23.12.2010 u 19:46

Bionic
Reading

Najbolji nogometni klub na svijetu španjolska Barcelona objavila je na svojem internetskom portalu plan pripremnih utakmica za ljeto sljedeće godine, a na popisu se nalazi i gostovanje u Splitu 25. srpnja. Hajduk bi utakmicom protiv Barce trebao proslaviti stoti rođendan kluba.

Budući da se u to vrijeme održava Copa America (prvenstvo Južne Amerike) ljubitelji nogometa vjerojatno neće moći vidjeti na djelu najboljeg nogometaša svijeta Lea Messija, koji će imati obveze u argentinskoj reprezentaciji. No, budući da je Barca prepuna zvijezda gledateljima to ne bi trebalo smetati, jer je jednaka poslatica gledati najboljeg playmakera na svijetu Xavija Hernandeza.

Osim gostovanja u Splitu, na popisu Barcinih pripremnih utakmica za ljeto 2011. nalazi se i nastup na Audi kupu u Münchenu (21. i 22. srpnja), te američka turneja gdje će Barca igrati protiv Manchester Uniteda (30. srpnja u Washingtonu), AC Milana (3. kolovoza u Miamiju) i meksičke Americe (6. kolovoza u Dallasu).

Proslava 100. rođendana Hajduka utakmicom protiv Barcelone ima visoku cijenu, jer se u medijima pisalo kako će to koštati dva milijuna eura.